Waar geven mannen het meeste geld aan uit?

Mannen en vrouwen geven hun geld op een hele andere manier uit. Zo kan ik een hele andere blog schrijven over vrouwen dan over mannen. Over het algemeen verdienen mannen meer geld dan vrouwen, maar geven ze dan ook meer uit dan vrouwen? En zo ja, waaraan dan? Dit is een vraag die ik zelf vaak heb gesteld. En vandaag ga ik jou daar het antwoord op geven!

Waar gaat het geld naar toe?

Vrouwen staan erom bekend dat ze veel geld uitgeven en de man het geld verdiend. Dit is toch wel een achterhaalde manier van denken moet ik zeggen. Dit komt omdat er ook steeds vader huisvaders zijn en papa-dagen normaler zijn dan vroeger. Geven mannen dan ook meer uit? Soms wel, soms niet. Het ligt er heel erg aan wat de hobbies van deze mannen zijn. Daarom leg ik je precies uit waar gemiddeld het meeste geld naar toe gaat in een maand.

Elektronica

Mannen zijn echte elektronica liefhebbers, waar vrouwen dat juist minder zijn. Over het algemeen willen mannen de nieuwste telefoon, de beste laptop en de leukste gadgets kopen. Ook zien we natuurlijk dat veel mannen echte game-liefhebbers zijn en daarom veel geld uitgeven aan consoles, spellen, gamecomputers of hele game set-ups. En dit kost een hoop geld!

Sport & voeding

Ook zien we dat veel mannen toch best wat maandelijkse kosten hebben aan hun sport. Zo zien we onder de voetballers dat er veel geld uitgaat naar nieuwe voetbalschoenen maar ook zeker aan de 3e helft! Daarnaast zien we bij andere sporten als tennis dat daar ook vaak nieuw en duur materiaal voor nodig is. Maar ook onder de fitness goeroes dat er veel geld uitgaat aan voeding.

Kleding

Dit onderdeel verwacht je natuurlijk bij vrouwen op nummer 1, maar ook mannen vinden het steeds belangrijker er goed en verzorgd bij te lopen. En dat zien we terug in de kleding en schoenen die ze uitkiezen. Zo zijn merken als Timberland, Floris van Bommel en Magnanni schoenen ontzettend populair, maar zitten hoger in het klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *