Verschillende carrière keuzes die je nog niet had overwogen

Ben je van plan om van carrière te wisselen, of ben je gewoon benieuwd welke carrière opties je nog meer hebt naast het pad dat je nu bewandelt? Misschien ben je nog aan het studeren of ga je daar binnenkort aan beginnen, en probeer je je te oriënteren. Wat jouw situatie ook is, er zijn waarschijnlijk een aantal carrière keuzes die je nog niet had overwogen. Die bespreken we in deze blog, dus lees gauw door!

Wordt IT’er

Bij IT functies denken we vaak aan saai programmeerwerk, maar in werkelijkheid is dat helemaal niet zo saai en zijn er daarnaast nog ontzettend veel andere functies die je uit zou kunnen voeren binnen de IT. Kijk maar eens bij een tof bedrijf zoals https://my-automation.nl/! Je komt er dan al gauw achter dat een baan in de IT misschien wel heel erg leuk zou kunnen zijn.

Ga schilderen

Wil je graag iets creatiefs doen? Dan zou het zomaar een goed idee kunnen zijn om te gaan schilderen. Abstract of juist realistisch, met veel kleur of in zwart wit, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Heb je echt aanleg? Kijk dan of je naar de kunstacademie kunt gaan!

Werk met dieren

Ben je gek op dieren en zou je het liefst de hele dag met ze in de weer zijn? Dan kun je misschien wel een baan zoeken waarbij dit kan! Denk aan dierenarts of een functie bij het asiel bijvoorbeeld. Hier kun je je passie najagen en iets betekenen voor al die dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *