Didacticum

training

Didacticum is een kennisbedrijf die opleidingen leveren en ze leveren tijdelijke professionals en Young professionals. Het is jouw eigen kennispartner.

Onze ambitie is dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Dit geldt voor organisaties en voor mensen die daar werken. Waar achtergrond, branche of vakgebied niet uitmaakt. Wij streven die ambitie na door er al gespecialiseerde kennispartner in IT te zijn voor bedrijven, instellingen, instanties en de IT-professional van vandaag en morgen. Zo willen wij bedrijven helpen groeien met professioneel ingerichte en up to date IT-infrastructuren. Terwijl onze consultants en engineers, zich op hun beurt weer ontwikkelen binnen die corporate omgevingen.

Het gaat er bij Didacticum om de ontwikkeling van bedrijven met behulp van professionele IT-ers en het gaat ook om de ontwikkeling van de IT professional zelf. Ze zien zichzelf ook al de brug die de tweebaansweg aan uitdagingen en ambities verbinden met elkaar in de IT wereld. Dat is een persoonlijke manier van werken.

IT opleiding

Hoe beginnen we?

Of je een IT professional bent, of je er nou naar  een op zoek bent? We starten elk samenwerkingsproject of project altijd met een persoonlijke kennismaking, zodat wij jouw karakter en cultuur zo goed mogelijk kunnen matchen en dat ze perfect bij elkaar passen. Daarna gaan ervaren consultants hun kennis en ervaringen delen met jou, die komen uit de markt met IT professionals door middel van onze opleidingen. Onze zelf opgeleide IT-ers investeren hun kennis en skills weer in jouw organisatie. Toekomstgericht als wij zijn eindigt de samenwerking na het leren, construeren en implementeren van een IT-infrastructuur niet. Als jouw kennispartner onderhouden en beheren wij het contact.

Opleiding IT

De verschillende keuzes

Je hebt twee verschillende keuzes. Je kan kiezen voor ambitieuze IT professionals van vandaag en morgen die hun skills in de praktijk wil brengen. En op de andere de minstens even ambitieuze organisaties met een IT behoefte. Ze willen allebei graag in ontwikkeling blijven. Groeien willen ze. Ze jagen hun ambities na en maken zo hun dromen waar. Wat zij zoeken is een directe verbinding om die IT uitdagingen samen aan te gaan.

Dit is de brug die deze tweebaansweg aan ambities en uitdagingen in de wereld van IT met elkaar verbindt. Waar IT-professionals en bedrijven, organisaties en werkgevers elkaar ontmoeten. Waar ze kennis maken, en veel kennis delen. Dag in en dag uit bruggen te bouwen tussen de theorie en de praktijk. Het is talent van het bedrijf, karakter en cultuur. Oftewel: tussen mens en werk.