De beste cryptomunten om in 2021 in te investeren

Ben je van plan om dit jaar te gaan investeren in cryptovaluta? Een uitstekende keuze, want 2021 belooft een prima jaar te worden voor cryptomunten. Ondanks wat vaak wordt gedacht is het momenteel zeker niet te laat om hierin te gaan investeren. Maar wat zijn dit jaar dan de beste cryptomunten om in te gaan investeren? We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Bitcoin

Om Bitcoin kunnen we natuurlijk niet heen. Dit is en blijft de grootste speler op de cryptomarkt. Door de status van Bitcoin kun je het beschouwen als een betrouwbare munt om in te investeren. En doordat er in 2020 weer een block halving plaatsvond belooft 2021 een lucratief jaar te worden voor iedereen die besluit Bitcoin te kopen.

Ethereum

Ethereum is na Bitcoin de populairste cryptocurrency en zoals het nu lijkt blijft dit in 2021 ook wel zo. Dit heeft te maken met de langverwachte update van het Ethereum netwerk die eraan zit te komen, genaamd ETH 2.0. Ethereum zal hierdoor zowel sneller en veiliger worden. Logisch dus dat dit waarschijnlijk een flinke koersstijging tot gevolg zal hebben.

Ripple

Ripple is een relatief bekende cryptovaluta. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat het nieuws van grote invloed is op de koers ervan. Zodra een grote cryptobeurs Ripple toevoegt aan het assortiment, schiet de koers omhoog. Dit is ook het geval wanneer grote financiële instellingen besluiten samen te werken met Ripple. Dit zien we vaak gebeuren en iedere keer is dit een reden voor een mooie stijging van de koers.

Litecoin

Litecoin is een munt in opkomst; in 2020 maakte hij grote koersstijgingen door. Litecoin is onder meer zeer snel en biedt zeer hoge blokbeloningen. Wil je in 2021 dus investeren in een iets minder bekende cryptomunt, dan is Litecoin zeker een aanrader.

Chainlink

Ook Chainlink beleefde de afgelopen jaren een indrukwekkende run. Het was namelijk de best presterende cryptomunt van zowel 2019 als de eerste helft van 2020. Volgens experts staat Chainlink bol van de potentie, onder meer omdat het de perfecte schakel is tussen blockchain platformen en smart contracts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *