Betreed de ladder naar de top met 050media!

Dankzij onze diensten komt jouw website bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Op die manier zullen je klanten je zeker weten te vinden!

Je bent natuurlijk geen onderneming begonnen omdat je je op een dag zat te vervelen of omdat je precies hetzelfde wilt zijn en doen als alle anderen. Nee, jij wilt juist het verschil maken en iets bieden aan je klanten dat ze bij anderen jammerlijk moeten missen! Wat dat is? Tja, dat hangt uiteraard helemaal af van jouw producten, diensten en je bedrijfsstrategie. Maar door met kop en schouders boven het malieveld uit te steken, zul je zeker gevonden en gewaardeerd worden door je doelgroep.

En daar kunnen wij je bij helpen! Dankzij de creatie van professionele content en een proces dat linkbuilding genoemd wordt, komt de absolute top al aardig snel in zicht. Lees er hieronder meer over!

Content

Je uiteindelijke klanten moeten uiteraard overtuigd worden voordat ze met je in zee gaan. Dan heb je wel een verhaal nodig. Een boeiend verhaal nog wel. Eentje dat overtuigt en tegelijkertijd ook duidelijk en aantrekkelijk is. Oftewel, zodra je op je website met louter halve zinnen aan komt zetten die ook nog eens in gebrekkig Nederlands zijn gecomponeerd, heeft je doelgroep daar niets aan en gaat een deurtje verder.

Gelukkig kun je qua kwaliteit vertrouwen op onze enthousiaste schrijvers die alle taalregels van buiten weten en zowel duidelijke als vlotte teksten voor je in elkaar weten te zetten. Uiteraard gaan we eerst samen op zoek naar duidelijkheid over de markt en de doelgroep, zodat onze content creators weten wie ze moeten aanspreken. En hoe. Vervolgens passen zij in hun voor jou vervaardigde teksten strategische zoekwoorden toe, zodat Google jou sneller weet te vinden. EN je klanten ook!

Linkbuilding

Zodra een bedrijf heeft of is wat jij wil of waar jij wilt zijn, weet je dat diegene een concurrent genoemd mag worden. Een schitterende positie in de zoekresultaten, bijvoorbeeld. Ligt hem dat alleen aan zoekwoorden en prettig leesbare teksten, zoals hierboven beschreven?

Nee. Hier komt ook linkbuilding bij kijken. Dit is het proces waarbij het aantal verwijzingen naar de pagina’s van jouw website onder de loep genomen en vergroot wordt. Hoe meer externe links er naar je website bestaan, hoe gemakkelijker Google je vindt. En daardoor je doelgroep dus ook! Dit maakt linkbuilding een route die parallel loopt aan content creatie en eenzelfde resultaat voor ogen heeft!

Neem snel contact op met 050media om vandaag nog te beginnen aan een flinke groeispurt voor jouw onderneming.